Bal

 

Zupa

Krem borowikowy z ptysiami

 

Danie główne

Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serkiem kremowym

Sakiewki ze schabu z  mozzarellą i suszonymi pomidorami

Rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym

Kotlet de Volaille (z masłem i pietruszką)

Filet drobiowy capresse

 

Dodatki

Krokiety/frytki/kluski śląskie/sos

Warzywa gotowane/bukiet surówek/kapusta czerwona

 

Kawa, herbata

Deser  wyporcjowany

Szarlotka z bitą śmietaną i sosem waniliowym

 

Zimny bufet

Galantyna z kurczaka z omletem ze szpinakiem

Ruloniki ze schabu z musem chrzanowym

Rolada z kurczaka z pesto pomidorowym

szynka, kabanos, salami

Wrapy z szynką z serem i warzywami

Sałatka grecka

Sałatka cezar z kurczakiem

Bułeczki bankietowe wypiekane na ciepło, masło

 

Kolacja

Żurek staropolski

Odgrzane mięsa z obiadu z frytkami

 

Napoje

Soki pomarańczowy, jabłkowy, woda niegazowana

 

Koszt balu 300,00 zł/os.