Bal Zupa Krem borowikowy z ptysiami Danie główne Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serkiem kremowym Sakiewki ze schabu z mozzarellą i suszonymi pomidorami Rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym Kotlet de Volaille (z masłem i pietruszką) Filet drobiowy capresse Dodatki Krokiety/frytki/kluski śląskie/sos Warzywa gotowane/bukiet surówek/kapusta czerwona Kawa, herbata Deser wyporcjowany Szarlotka z bitą śmietaną i sosem waniliowym Zimny bufet Galantyna z kurczaka z omletem ze szpinakiem Ruloniki ze schabu z musem chrzanowym Rolada z kurczaka z pesto pomidorowym szynka, kabanos, salami Wrapy z szynką z serem i warzywami Sałatka grecka Sałatka cezar z kurczakiem Bułeczki bankietowe wypiekane na ciepło, masło Kolacja Żurek staropolski Odgrzane mięsa z obiadu z frytkami Napoje Soki pomarańczowy, jabłkowy, woda niegazowana Koszt balu 300,00 zł/os.